2012. július 2., hétfő

8. NAP, péntek

Hajnali fél 4-kor ébredek. Borzasztóan fáj a kezem és a lábam. Zsibog az egész és a tűszúrás szerű fájdalmak is erősödtek. Lebotorkálok a nappaliba, számolgatom, hogy bevehetek-e egy újabb Cataflamot, de még nem lehet, csak 8 körül. Aludni nem bírok, csendben szenvedek a nappaliban.
Fél 8 körül nem bírom tovább és beveszem a tablettát. Aki ismer, az tudhatja, nem vagyok az a fajta, aki elsírja magát, mert fáj valami, de ez valami keserves. Ülök az ágy szélén és potyognak a könnyeim. Csak azon csodálkozom, hogy a gyerek nem sírt 1 hétig. Hogy bírta ilyen jól? Minden tiszteletem Flóráé, aki ugyan kicsit nyűgösebb volt, de nem üvöltött egész nap, én a helyében tuti ezt tettem volna.
A Cataflam hat, a fájdalom enyhül, de nem múlik el. Így is fáj minden lépés, de már el lehet viselni. A torokfájás egy normál torokfájás szintjére enyhül, de nem tovább. Megfogni bármit fáj és mivel a hólyagok olyan felületeken is vannak, ahol hajlítani kéne az ujjamat, így ez s megy tökéletesen.
Cipő kizárva, marad a szandál, de az is csak zokniban, így lehet még a leginkább elviselni. Úgy nézek ki mint egy keletnémet. Szandál és zokni, tuti mindenki hülyének gondol...
A tünetek egész nap nem enyhülnek, de a torokfájás estére jobb lesz, már nem fáj annyira. Úgy tűnik 3 nap kell minden területnek, hogy enyhüljön a gyulladás.
Mai gyógyszerek: 3x2 Isoprinosine + 3x1 Cataflam.
A Cataflamok bevétele között van 2 óra ami nagyon rossz. Már nem hat az előző, vagy még nem hat az új...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése